Grip op energie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het terugdringen van het gebruik van fossiele energie en het toepassen van duurzame energie bieden uw organisatie kansen om te verduurzamen en te vergroenen. Bovendien kunt u aanzienlijke besparingen bereiken op de post ‘Energiekosten’.

Onze specialisten hebben al tal van projecten afgerond. En met succes: talrijke organisaties verbruiken veel minder energie, hebben hun gebouwen verduurzaamd én het binnenklimaat verbeterd.

Een overzicht van onze diensten:
  • Het analyseren van het huidige energieverbruik;
  • Het opstellen van plannen om het energieverbruik terug te dringen;
  • Het onderzoeken van de mogelijkheden die duurzame energiebronnen bieden;
  • Het implementeren van de benodigde maatregelen.

Duurzaam vastgoed, lager energieverbruik.

Naast reduceren van energieverbruik bereiden wij uw vastgoed of omgeving voor op het gebruik van duurzame energiebronnen. Zo beweegt uw organisatie soepel mee met de energietransitie. Of loopt u er zelfs op vóór.

Onze analyse van uw energieverbruik geeft inzicht en concrete verbeterpunten. Hiermee kunt u uw energieverbruik terugdringen en uw gebouwen een duurzame toekomst geven.

Wilt u continu inzicht in uw energieverbruik en het effect van maatregelen die u genomen heeft? Koppel uw vastgoed aan ons online platform en wij monitoren uw gebouwen voortdurend. Zo behaalt u het maximale rendement.

Hoe de samenwerking verloopt?
Lees hier de verhalen van onze klanten.

Wij werken o.a. voor