CBRE

Diensten

  • Contractmanagement
  • Energiereductie
  • Projectmanagement
  • Technisch advies
  • Verduurzamen

Een betrouwbare en transparante samenwerkingspartner

Allard Wieringa
Site Manager

Wat is CBRE en wat doen jullie?
We zijn een internationale organisatie. Veelal verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en projecten in divers vastgoed.

Waar liepen jullie tegenaan?
We hadden een interim projectmanager nodig, omdat een senior projectmanager langdurig uit roulatie ging.

Hoe kwamen jullie bij IQ support terecht?
De senior projectmanager stelde voor Michel van den Berg van IQ support tijdelijk in te huren. Hij kende Michel uit het verleden en wist dat hij complexe projecten aan kon. De projecten waren complex omdat er sprake was van diverse stakeholders met verschillende belangen.

Hoe verloopt de samenwerking?
Na de succesvolle interim-opdracht wordt de samenwerking voortgezet met IQ support als flexibele schil. Hierbij zorgt Michel ervoor dat mensen op maat worden ingezet. Dit kan zijn vanuit IQ support of hun netwerk. Daardoor hebben we een volledig functionerend en flexibel team, met één centraal aanspreekpunt. Hierdoor kan heel makkelijk worden opgeschaald wanneer dat nodig is. De gewerkte uren worden efficiënt, transparant en beheersbaar ingezet. Kenmerkend voor de samenwerking zijn betrouwbaarheid, validatie van aannames en makkelijke benaderbaarheid. En Michel spreekt de taal van alle lagen in de organisatie.

Wat is het resultaat van de samenwerking met IQ support?
Allereerst is er meer draagvlak ontstaan voor projecten. Dit komt doordat samen met IQ support complexe energievraagstukken gestructureerd uitgewerkt worden in businesscases. Daardoor zijn we een betrouwbare partner gebleken voor onze klanten, met als resultaat een groei in de opdrachtportfolio. Ook heeft IQ support veiligheid in de bouw hoog in het vaandel staan. Mede hierdoor heeft CBRE 3000 dagen ‘Lost Time Injury-free’ behaald.

Deze pagina delen via WhatsApp of LinkedIn