Hanzehogeschool Groningen

Diensten

 • Conditiemeting
 • Contractmanagement
 • Projectmanagement
 • Technisch advies
 • Tekeningenbeheer

Een succesvolle samenwerking waarbij steeds een breder draagvlak ontstaat.

Herwin Veenstra en Martijn Hoogeveen
Leveranciersmanagers

Wat is de Hanzehogeschool Groningen?
De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland en de grootste in het Noorden. Het Facilitair Bedrijf (FB) is één van de grootste en meest veelzijdige organisatieonderdelen van de Hanzehogeschool. Ze beheert de gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen.

Waar liepen jullie tegenaan?
In het verleden was het tekeningenbeheer niet op orde. Deze lagen decentraal verspreid over de locaties. We hadden iemand nodig die de ze kon verzamelen en ordenen. 

Hoe kwamen jullie bij IQ support terecht?
Men had in het verleden samengewerkt met Ruud Nijholt van IQ support. Deze ervaring was positief geweest. Daardoor wisten ze ook dat Ruud deze opdracht aankon.

Hoe verloopt de samenwerking?
De samenwerking loopt goed. IQ support is flexibel, de lijnen zijn kort en er wordt snel gereageerd. In eerste instantie werkten we alleen met Ruud. Hij is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij overlegt altijd en helpt graag met verschillende zaken. Dat doet hij onder andere met O-prognose. Inmiddels wordt het team van IQ support breder ingezet bij onze organisatie. Bijvoorbeeld voor advieswerkzaamheden omtrent de implementatie van nieuwe contracten. Hierbij is de ervaring en kennis van IQ support op het vlak van te voeren strategie nuttig. En in verband met Corona én veiligheid voor de gebruikers van de gebouwen, inspecteerde Gerard Wemmenhove recent onze gebouwen en de daarin aanwezige ventilatie.
Al met al zijn ze welwillend en flexibel om ons op een prettige wijze van dienst te kunnen zijn.

Wat is het resultaat van de samenwerking met IQ support?
IQ support ontzorgt ons op diverse vlakken. Dat geeft ons rust. En daardoor kunnen wij ons richten op andere zaken. 

 • Ruud Nijholt

  Consultant
  Beheer
  e-mail

Deze pagina delen via WhatsApp of LinkedIn