KPMG

Diensten

  • Auditering
  • Validatie

Geen knelpunten maar oplossingen

Wat is KPMG en wat doen ze?
KPMG is een wereldwijd accountancy firma. Naast accountancy heeft zij divisies die zich bezighouden met het borgen van kwaliteitsprocessen.

Waar liep KPMG tegenaan?
KPMG kreeg aanvragen waarbij ze niet alleen werkprocessen maar ook technische infrastructuren moest beoordelen. Dit betrof elektrotechnische en werktuigkundige infrastructuren. Hier hadden zij intern geen kennis beschikbaar. Daarvoor zochten zij een betrouwbare partner.

Hoe kwam men bij IQ support terecht?
Vanuit het datacenter netwerk kwam IQ support in beeld. Na een aantal gesprekken is besloten om gezamenlijk de processen omtrent audits vorm te geven. 

Hoe verliep de samenwerking?
De samenwerking verliep goed. KPMG was het primaire aanspreekpunt voor de klant. De invulling van de technische knowhow werd snel, adequaat en flexibel vormgegeven. Het betrof projecten in Nederland en daarbuiten. Veelal duurden ze enkele dagen. Dit vroeg flexibiliteit. Dat is IQ support op het lijf geschreven.

Wat is het resultaat van de samenwerking met IQ support?
Sinds 2012 heeft KPMG de betreffende audits al vormgegeven samen met IQ support. Alle projecten hebben als resultaat een kwalitatief goed rapport. Met aanbevelingen wanneer een bepaalde techniek niet voldoet. Dit betekent dat niet de knelpunten worden aangegeven maar dat er oplossingen worden aangedragen.

Deze pagina delen via WhatsApp of LinkedIn